За нас

В забързания свят, в който живеем, често сме твърде заети, уморени и неудовлетворени; често не ни остава време за нещата, които обичаме, и за най-близките ни хора.

Но всички разполагаме с 24 часа в денонощието. Затова вярвам, че начинът, по който подреждаме приоритетите и задачите си в тези 24 часа, е ключов. От нас зависи да създадем време за важните аспекти в живота си.

„Има време“ съществува, за да се учим заедно как да живеем живота си по най-смисления и балансиран за нас самите начин; да се учим заедно как да управляваме времето, енергията и задачите си; как да правим избори, които ни удовлетворяват; как да казваме „не“ на задачите, които не ни водят към мечтания живот или работа.

„Има време“ съществува, защото вярвам, че всеки може и трябва да бъде щастлив от начина, по който живее живота си и изпълва дните си; че всеки може да се научи да използва различни инструменти и начини на мислене, чрез които да контролира това, което му се случва.

„Има време“ съществува, защото аз самата се уморих да отговарям на всяка покана от приятели с „нямам време“, „имам много работа“, „заета съм“. Вярвам, че можем да имаме балансиран живот, в който да намираме време за любимите си хора, занимания и приключения.

„Има време“ е моето приключение. Казвам се Златина Георгиева – журналист, учител и обучител. Най-често и трите едновременно. Обичам да готвя (всеки ден), обичам мързеливи неделни следобеди, задълбочени емоционални разговори и книги, които ме вдъхновяват да ги разкажа, след като ги прочета.

Управлението на времето не винаги е било силната ми страна, но търсенията ми през последните години ме доведоха до много инструменти, стратегии и полезни навици, които прилагам в живота си и на които обучавам хората, с които работя. Като учител и обучител в „Заедно в час“ съм провеждала работилници, обучения и коучинг преживявания за групи от 5 до 100 човека с фокус върху личностното и лидерското развитие, както и стотици часове индивидуални коучинг разговори и консултации.

Радвам се, че ще бъдем заедно в това приключение към щастлив и балансиран живот.

Нека започне 2020: най-добрата година досега!


Повече за мен може да видите, чуете и прочетете тук:


Ето някои интересни статии от блога, ако търсите: