2020: Най-добрата година досега

Безплатна програма за цялата година с месечни теми, седмични предизвикателства и календари за принтиране, които ще ви помогнат да сте по-организирани и продуктивни, да се освободите от стреса и да отделяте време за близките си хора.

2020 г. вече е тук. Йеее! Еуфорията на новото начало винаги идва с желание за промяна и подобрение. Не знам за вас, но аз винаги си пиша новогодишни обещания и цели, цял списък с малки и големи неща, които искам да направя или да започна да правя през новата година. Разбира се, януари ме изпълва с мотивация, чета си целите всекидневно, планирам си кога какво ще направя… и така до края на месеца. Колкото повече напредва година, толкова повече изоставям списъка и до декември вече ме е срам пред мен самата да го отворя и да видя докъде съм с (не)изпълнението му (честно казано, редовно има неща, които дори съм забравила, че съм написала).

Ето защо вече гледам на изпълнението на новогодишните си обещания за промяна като на проект – и като всеки проект, който искаме да изпълним успешно, трябва да го разделим на последователност от малки хапки. „2020: Най-добрата година досега“ е такъв проект, в който по месеци ще се фокусираме заедно върху различни сфери от живота, ще си поставяме малки предизвикателства, които да ни помагат да напредваме, да не губим вяра в себе си и да изграждаме навици за успех.

Програмата е абсолютно безплатна и изцяло онлайн. Няма уловки, няма демо версия, след която да трябва да се плаща. Единственото, което трябва да направите, е да се запишете и да обещаете пред себе си, че ще положите всички необходими усилия това да бъде най-добрата година досега. Започваме на 10 януари!

Как да направим 2020 най-добрата година досега

Програмата е разделена на 12 месечни предизвикателства, които са насочени към различни сфери от живота – финанси, взаимоотношения, продуктивност, здравословен начин на живот и т.н. За да поддържаме мотивацията си, имаме и мини седмични предизвикателства, които оформят голямата тема, както и равносметка в края на всеки месец, за да празнуваме победите. След като се запишете, всеки уикенд ще получавате директно в пощенската си кутия информация, насоки, материали за принтиране, трикове и полезни съвети, които да ви помагат по пътя и да ви надъхват да вървите към изпълнението на целите си.

Горещо ви насърчавам да опитате предизвикателствата. Наистина ще забележите промяна. Независимо в колко от тях се впуснете, дайте си шанс да опитате. Включете и приятелите и семейството си в тях, за да се насърчавате взаимно.

Януари: Финансите на фокус

Започваме с няколко финансови предизвикателства, които да ни помогнат да си стъпим на краката след празничното разточителство, но и да преосмислим навиците си на пазаруване.

Февруари: Взаимоотношения

Навлизаме в дълбоките води на любовта и взаимоотношенията с психологически тестове и ресурси, които ще ни помогнат да опознаем по-добре както себе си, така и хората около нас.

Март: Управление на времето и енергията

Фокусираме се върху продуктивността и по-доброто управление на времето, като вземаме под внимание личния си хронотип, нива на енергия и стратегии за планиране.

Април: Магията на разчистването

Този месец, когато прекарваме повече време у дома, ще обърнем специално внимание на дома си, но не само. Разчистваме вещи, подреждаме според личния си стил, организираме дигиталното пространство и се пробваме със сетивно разчистване.

Май: Здраве и спорт

След дългото заседяване вкъщи, през месец май ще се фокусираме върху здравето и спорта. Ще започнем с изграждането на полезни навици и ще предизвикаме себе си с няколко лесни на пръв поглед задачи.

Юни: Щастие в сегашно време

Винаги си пожелаваме да бъдем щастливи, но какво е за нас щастието, как да му се наслаждаваме тук и сега и кои са най-интересните концепции за щастие по света – разкриваме през юни.

Юли: Микроприключения

Август: Еко герои

Този месец се превъплъщаваме в еко герои – но няма просто да събираме боклука с ръкавици, а ще се предизвикаме да направим промени във всекидневните си навици, така че да намалим вредното си влияние върху природата. 

2 thoughts on “2020: Най-добрата година досега

  1. Много добра идея 🙂 Успех!

  2. Благодаря! Надявам се да е полезно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.