Февруари: Взаимоотношения

Вече сме във втория месец от програмата 2020: Най-добрата година досега и първите три предизвикателства вече са зад гърба ни. Ако още не сте се записали, побързайте да го направите, за да получавате седмичните предизвикателства всеки петък директно на имейла си + бонус материали, съвети и ресурси. Безплатно е!

След като януари затегнахме бюджета с упражнения по спестяване и печелене на пари, в най-романтичният месец от година отправяме поглед към взаимоотношенията с околните и със самите себе си. Ще го направим с четири седмични предизвикателства:

1. Открийте от какво имате нужда в любовта

През първата седмица на февруари се потапяме в темата с един специално разработен тест: Кой е вашият език на любовта? Вдъхновен от книгата на Гари Чапмън “Петте езика на любовта”, тестът ще ви помогне да разберете от какво се нуждаете във взаимоотношенията си, кога се чувствате най-обичани и кои действия на партньори ви казват най-ясно “Обичам те” на вашия език.

2. Открийте езика на любовта на любимия човек

“За танго са нужни двама” се казва в една поговорка, така че както вие имате нужда да бъдете обичани на вашия език, така и партньорът ви си има свой език. А за да се случва танцът, трябва всеки във връзката да прави стъпка към другия. През тази седмица ще открием каква е правилната стъпка към любимия човек.

Очаква ви по една задача за всеки ден от седмицата.

3. Подновете стари контакти

Взаимоотношенията в живота ни ни помагат да израстваме, да се развиваме, да се чувстваме значими, ценени или разбрани. Затова не само романтичните връзки са важни. В Предизвикателство 6 ще си говорим за приятелите и познатите, поддържането, възстановяването и избирането на контактите, в които влагаме време и енергия.

През тази седмица ви очакват любопитни идеи за прекарване на качествено време с приятели.

4. Погрижете се за себе си

Време е да се научим да обичаме човека в огледалото. Покрай всички ангажименти, задачи и тревоги, които ни завъртат всеки ден, да се погрижим за себе си е последното, за което ни остава време. Но не е задължително да бъде трудно. Тази седмица ви предлагам 5 начина да бъдете по-мили към себе си.

Ако още не сте се включили в програмата, сега е моментът. Не пропускайте следващото предизвикателство.

Очаквам ви в 2020: Най-добрата година досега. През март ще се фокусираме върху по-доброто планиране на времето.  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.