Юни: Щастие в сегашно време

Светът сякаш започва да се завръща към обичайния си ритъм на въртене… или не съвсем. Макар отново да излизаме, да се срещаме с приятели и да се възползваме от отложените възможности, днес сме по-различни отколкото бяхме преди два месеца. Светът около нас и в нас е различен. Забавеното темпо ни освобождава пространство за всичко, което доскоро не влизаше в обичайния ни график. Щастие. Осъзнатост. Споделеност. Предизвикателството през месец юни е посветено на щастието в сегашно време, тук и сега. 

Ако още не сте се включили в безплатната имейл програма 2020: Най-добрата година досега, направете сега. Ето през какви предизвикателства преминахме през изминалите месеци:

Януари: Финансите на фокус
Февруари: Взаимоотношения
Март: Управление на времето и енергията
Април: Магията на разчистването
Май: Здраве и спорт

Четири предизвикателства, посветени на щастието през месец юни:

1. Дневник на щастието

Кой беше най-щастливият миг от днешния ден? Кой е моментът, който не искате да забравяте? Може би невероятния шоколадов мус, който опитахте, или комплимента, който ви направиха сутринта, или забавното изказване на дъщеря ви преди заспиване. 

 2. Писмо до себе си

Осъзнаването на щастието в сегашно време понякога минава през преглед на щастливите мигове от миналото. Ще го направим с едно интересно упражнение, за което ще научите повече през втората седмица на юни.

3. От хюга до икигай

Прелитаме през някои от най-известните концепции за щастието по света, за да си откраднем предизвикателства, идеи, вдъхновение и нови перспективи. Къде са най-щастливите хора по света и какво можем да научим от тях?

4. Спонтанни актове на доброта

Да откриеш щастие в създаването на щастливи мигове за другите – тази седмица ще се потопим в концепцията за спонтанните актове на доброта.

Бонус – специална серия актове на доброта, с които да предизвикате себе си и близките си хора

Ако всичко това ви звучи полезно, очаквайте седмичните предизвикателства всеки петък директно на имейла си. Ако още не сте се записали, не губете нито предизвикателство повече и се запишете сега.

* indicates required

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.